Manavgat Yangını - Manavgat'ta orman yangını | Üç yurttaş hayatını kaybetti ... - 20 hours ago · manavgat yangını söndürüldü mü?

Manavgat Yangını - Manavgat'ta orman yangını | Üç yurttaş hayatını kaybetti ... - 20 hours ago · manavgat yangını söndürüldü mü?. Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. More images for manavgat yangını » 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! Türkiye bu soruyu merak ediyor.

Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha!

SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ...
SON DAKİKA | Manavgat yangını 15 yıl öncesini hatırlattı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Türkiye bu soruyu merak ediyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı.

2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Türkiye bu soruyu merak ediyor. Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. 20 hours ago · manavgat yangını söndürüldü mü? 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. Manavgat tarihinin en büyük yangını Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama!

Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. More images for manavgat yangını » Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını! Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler.

Son Dakika: Manavgat yangını 20 saat sonra kontrol altında ...
Son Dakika: Manavgat yangını 20 saat sonra kontrol altında ... from static.daktilo.com
1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. More images for manavgat yangını » Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! 17 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber:

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. 17 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! More images for manavgat yangını » 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! Manavgat tarihinin en büyük yangını Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını! Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Türkiye bu soruyu merak ediyor.

Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını! Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı!

Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ...
Manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle ... from www.egehaber.com
Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha!

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber:

Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını! Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 17 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Türkiye bu soruyu merak ediyor. Manavgat tarihinin en büyük yangını Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha! Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook